4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 62 karakterer
4
1
4
12
41
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 dager siden

  Anbefales

  Da Cerave ble utsolgt kjøpte jeg denne og denne hjalp kjempe mye. Uten en cleanser fikk jeg problemer i huden, men etter 3-4 dager med denne cleanseren gikk det ikke bare tilbake som det var før, men enda renere. (Men anbefaler å bruke en annen ansiktsvask etter denne hvis du har brukt sminke for at du også får vaske “porene”)
  5 liker
 • for 1 uke siden

  Trenger hjelp💓

  Hei!
  Noen som vet om det går fint å bruke micellar cleansing water fra garnier, også bruke denne rensen, og den niacinamide også en krem til slutt?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 5 dager siden
   Hei du!✨ Dette er ikke en sminkefjerner, men en ansiktrens. Så noe annet bør til for å få fjernet sminken, det skal gå fint å bruke Micellar Cleansing Water fra Garnier👌🏼 Ønsker deg en fin dag.
   Liker
 • for 4 uker siden

  Fjerning av sminke

  Syns denne er veldig god mot huden, men fjerner sminke dårlig. Hvilket annet produkt kan jeg bruke i tillegg som sminkefjerner for sensitiv hud med acne?
  1 liker
 • for 2 mnd siden

  En grei cleanser

  Denne cleanseren får meg til å kjenne meg ren, men jeg syns ikke den var så fuktighetsgivende som jeg hadde hørt rykter om at den ville være. Ønsker du en grei cleanser, til en god pris, som ikke tørker ut huden og gir glød til huden, fungerer denne godt.
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Anbefales

  Har veldig problemer med huden, masse rødhet og urenheter. Denne renser sikkelig godt. Ser klar forskjell etter 3 ukers bruk :D
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  👎🏻

  Jeg synes denne er dårlig til min hud. Cleanser føles tørr ut å jeg får ikke bort all sminke . Så første og siste kjøp dessverre .
  1 liker
  • for 1 uke siden
   Det er jo ikke en sminkefjerner men en ansikt rens :)
   Liker

The Ordinary
Cleansers
Squalane Cleanser 150 ml

62 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser
En mild, fuktighetsgivende ansiktsrens. En mild ansiktsrens skapt for å fjerne makeup samtidig som den holder huden myk og gjennomfuktet. Formelen inneholder Squalane og andre milde, fuktighetsgivende lipofile estere, som effektivt fjerner makeup og urenheter samtidig som de forenkler spredningen av produktet på huden. Massér produktet mellom hendene i et par sekunder før du påfører i ansiktet. Konsistensen endres fra en balm-konsistens til en klar olje. Dette gjør at de emulgerete sukroseesterne i formelen løser opp og fjerner makeup og urenheter når du skyller ansiktet med vann. Rensen er ikke-komodegen, såpefri og mild nok til å bruke daglig uten å tørke ut huden, noe som gjør den passer til alle hudtyper.
 • Kategori:Renseolje
 • Artikelnummer:
  2328-137-0150

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter