1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 29 karakterer
3
1
6
7
12
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Umiddelbart klarere hud

  Bruker denne på natten og opplevde huden som klarere og jevnere allerede etter en gangs bruk. Er sensitiv så jeg får litt prikking/svie som varer en liten stund ved påføring, men dette vil vel gradvis gi seg etter hvert som huden venner seg på den.
  Viktig å legge merke til at dette er L-askorbinsyre uten vann, så den vil oppleves som kornete ved påføring og det kan ta litt tid før den absorberes helt, dette er helt normalt.
  4 liker
 • for 1 uke siden

  Siste steg?

  Har kjøpt denne og bruker den på kvelden. Er det meningen at denne er det siste man påfører? Eller kan/skal man bruke fuktighetskrem eller olje (jeg har hip seed rose oil) oppå der igjen?
  Takk:)
  Liker
 • for 1 mnd siden

  Liker den godt

  Starter dagen med toning solution også tar jeg på meg vitamin c kremen og venter noen minutter før jeg tar dagkrem over. Kjempe fornøyd og merker forskjell på huden min etter et par uker.
  2 liker

The Ordinary
Vitamin C
Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml

29 Vurderinger
105,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

C-vitamin er en effektiv antioksidant, dens rene form av L-askorbinsyre har vist seg å ha en svært god effekt for å minske flere alderstegn samtidig som den har en glødgivende effekt når den påføres topikalt. Denne vann- og silikonfrie formulaen inneholder 23% ren L-askorbinsyre som forblir stabil på grunn av at den ikke inneholder vann. Teknikken støttes ved tilførsel av hyaluronsyre som gir synlig hudutjevning sammen med fordelene i C-vitaminet. Produktet påføres på kvelden.

Bruk: Påfør en liten mengde over ansiktet på morgenen eller kvelden. En lett stikkende følelse forventes etter påføring.

30ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-114-0030

Vanligvis kjøpt sammen

200,-
325,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter