Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser

1 Vurderinger
529,-
Beskrivelse
Ingredienser


Dette ultimate, bestselgende renseproduktet fjerner enkelt smuss, forurensing og sminke i et enkelt steg. Olje er det beste stoffet for å fjerne olje og fett, i tillegg til at det balanserer og opprettholder hudens fuktighetsnivåer. Ulike oljer fra lavendel og hvetekim løser opp urenheter og skitt, og fjernes enkelt med musselinkluten. Produktet inneholder rosmarin, gulrot og sheasmør som etterlater huden ren og behagelig. Passer alle hudtyper, også fetere hud, da produktet balanserer hudens talgproduksjon. Etterlater huden svært myk.

Bruk:

Ta en liten mengde produkt og masser opp mellom rene hender. Påfør på tørr hud og masser inn godt. Bløt en klut i lunkent vann og fjern. Avslutt med litt kaldt vann for å ta bort eventuelle gjenværende urenheter og stenge porene. (Unngå å bruke bomullspads da de ikke tar bort renseproduktet på en effektiv måte).

75ml

  • Kategori:Rensegel
  • Artikelnummer:
    2027-100-0075

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

2.0

Basert på 1 karakter
0
1
0
0
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018