Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Tom Ford
Métallique EdP 100 ml

3 Vurderinger
1.392,-Ord. pris 1.740,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml100 ml
VILJESTERK. VILJESTERK. VANEDANNENDE.

TOM FORD MÉTALLIQUE er smidd med elegant glans og hypnotiserer sine beundrere med en pulserende flash av moderne, besluttsom femininitet – viljesterk, strålende og i full blomst. En høyglans rustning av avhengighetsskapende aldehyder som brer ut sin kjerne av sensuelle hvite blomster, som en metalliskVenus i blomst.

Som en tykk brodert kjole åpner den metalliske hylsen med florlette aldehyder åpner duften med en duft som er en kollisjon mellom en sprø vert de bergamott og rosa pepperkorn, som forsterker det uimotståelige førsteinntrykket.

Under det kjølige skallet blir Métalliques blomstrende hjerte forsterket av en sammensetning av delikate hvite blomster av auberpine og muguet, med den berusende saften av heliotrope.

En aura av ambrettsfrø utstråler varme med trepreget av Peru balsam. Den myke duften av vanilje og kremet sandeltre danner en vanedannende finish som ytterligere forsterker det metalliske preget til duftens åpning.

Flasken til Tom Ford Métallique reflekterer metallisk skjønnhet. Duften kommer i en glatt, sølvfarget flaske med en gulltonet metallisk etikett og matchende kork.

100 ml
  • Kategori:Premium
  • Artikelnummer:
    2313-134-0100

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter