Treaclemoon

Treaclemoon er varemerket som satser på skjønnhet innenfra, gjennom produkter som bidrar til mer latter og glede. Varemerket, som i dag har konsumenter over hele verden, ble introdusert for første gang i England i 2007. Navnet er en symbolsk sammenslåing av ordene “treacle” og “moon”. “Treacle” handler om sirup og representerer produktenes luksuriøse, fløyelslignende konsistens og de uimotståelige duftserier som varemerket har. Ordet “moon” symboliserer den lykkelige og bekymringsløse verden som treaclemoon hver dag streber etter å bidra til.

Treaclemoon gjør livet litt mer fargerikt og kvikker samtidig opp hverdagen med sine herlig velduftende og pleiende produkter. Treaclemoon velger alltid de miljøvennlige alternativene og tar avstand fra dyretesting. Alle produkter er selvfølgelig veganske.

Treaclemoon går alltid etter mottoet ”Having fun is more beautiful!”.

22 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter