Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Trind Nail Revive Pure Pearl

Bli den første til å vurdere dette produktet
135,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg nyanse

Negleforsterker fra Trind. En effektiv men mild negleforsterker for svake og tynne negler uten formaldehyd som kan brukes daglig. Neglene dine blir sterkere samtidig som at fuktigheten blir igjen i neglen noe som gjør at den bevarer sin fleksibilitet.

Egenskaper:Formelen i Trind Nail Revive kobler sammen proteinmolekylene i neglen og skaper en fast sammensatt struktur. Den naturlige fuktigheten går ikke tapt og neglen forblir fleksibel og smidig. Kombiner med Trind Nail Balsam for best mulig resultat.

Bruk: Påfør et tynt lag Trind Nail Revive daglig i fire uker. Før påføringen av et nytt lag tas det forrige bort med Trind Nail Polish Remover. Etter fire uker skal man ha oppnådd synlig resultat. Etter dette kan du velge å påføre produktet daglig eller etter behov siden ingen risiko for overforbruk er til stede.

Trind

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018