Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Urban Decay
Beached Bronzer Bronzed

Bli den første til å vurdere dette produktet
267,75Anb. pris 315,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Se ut som en gyllen gudinne HVER gang med Beached Bronzer fra Urban Decay. Fordel dette silkemyke pudderet i ansiktet eller over hele kroppen, og se ut som om du akkurat har tilbrakt en uke på Fijis solfylte strender.

Urban Decays finmalte og supermyke formel legger seg behagelig på huden, danner ingen striper og gir en holdbar strålende glød. Bli solbrun (ikke solbrent). Disse matte nyansene ser godt ut på alle og gir en transparent, naturlig dekning hver gang. Hvis du har lagt bort bronzere i pudderform fordi de alltid føles tørre og er vanskelige å fordele, blir det vanskelig å forstå hvor annerledes Beached Bronzer er. Når pudderet males fint, får det en ekstra kremet konsistens, som føles fantastisk på huden (og som er enkel å påføre). HPP (Highlighter Performing Pigments) Technology gir en dyp farge og sitter lenge, slik at den nøyaktig.

Esken har en tropisk inspirert utsmykning foran og et stort speil på innsiden, perfekt til bruk når du er på farten.

Bruk: Påfør Beached Bronzer på tørr hud, eller våt hud, hvis den skal holde lengre. Uansett hva du velger, kan du ikke unngå å få en perfekt glød helt uten striper. Den innovative og anvendelige formelen fungerer også til å lage konturer.

9 g
  • Kategori:Solpudder
  • Artikelnummer:
    2734-114-0002

Vanligvis kjøpt sammen

531,25
434,25

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter