Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Urban Decay
Naked
Naked Heat Petit

Bli den første til å vurdere dette produktet
246,50Anb. pris 290,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Urban Decay Naked Petite Heat Palette. Dette er en hot liten palett. Urban Decay’s Naked Petite Heat er en kompakt øyenskyggepalett som inneholder seks helt nye brente nøytrale farger inspirert av UDs 12-fargers Naked Heat palette. Med fem matte farger for øyelokk, folder og linjer, pluss en halvmatt fremhevende farge, har paletten alt du trenger for å skape en look som spenner fra varmt og mykt til direkte flammende
Den ultrakompakte emballasjen ble laget for reise og passer i den minste vesken din. Men ikke la størrelsen lure deg - paletten inneholder øyenskygge-refills i samme størrelse som UDs legendariske øyenskygger samt et speil. Dekorert med brennende roser blir dette hete produktet din go-to palett.

Bruk den enkelte farge alene eller kombiner dem med favorittskyggene dine for å skape en brennende het øyelook. Sjekk ut Hot Spell, en matt terracotta, og Strike, en fyldig rødbrun. Har du lyst til å gå helt opp i flammer?
Prøv Wild Thing, en brent oransj skygge, eller Heist, en fyldig cayenne for ekstra spice. Og det beste er at du kan bruke disse matte nyansene som base sammen med 12-skyggespaletten Naked Heat.
Fordi du fortjener en skygge som virkelig varer og som ikke drysser eller fader ut, inneholder alle nyansene i Naked Petite Heat UDs Pigment Infusion System ™ den karakteristiske blandingen av ingredienser som gir hver skygge fløyelsmyk konsistens, intens farge og kombineringsevne.
Skygger inkludert:
Inhale (kremet demi-matt)
Vibrate (myk, nøytral matt)
Hot Spell (matt terracotta)
Wild Thing (matt brent oransj )
Heist (fyldig, matt cayenne)
Strike (fyldig rød-brun matt)
Urban Decay er fremstilt på 100 % dyrevennlig måte.

7,8 g

Vanligvis kjøpt sammen

510,-
955,75

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter