3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 3 karakterer
0
0
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Urban Decay
Naked
Naked Ultraviolet

3 Vurderinger
442,-Anb. pris 520,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Urban Decay Naked UltraViolet Eyeshadow Palette er en øyenskyggepalett med 12 spreke lillanyanser og nøytrale ferskentoner, som spenner fra silkemyke og matte til skimrende og metalliske nyanser, samt en holografisk transformerende farge.
Den hyperpigmenterte øyenskyggepaletten har nyanser fra nøytrale ferskentoner, lavendel og fiolett, til mørke lillatoner. Naked UltraViolet kommer med et speil i full størrelse og en dobbeltsidig børste. For en mykere hverdagslook med et hint av farge, bruk de syv fargene fra venstre til høyre. Bruk de fem mørkere tonene til for å skape en lilla smokey eye.
For ekstra intensitet kan du kombinere med våre 24/7 Glide-on Eyeliner Pencils. Avslutt med Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray, som setter din look og holder sminken på plass i opp til 16 timer.

7,8 g

Vanligvis kjøpt sammen

624,75
830,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter