Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Urban Decay
Quick Fix Hydra Charged Complexion Prep Priming Spray Travel Size 30 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
155,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

30 ml118 ml
Urban Decay Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray. Har nattens sene eventyr satt spor på det vakre ansiktet ditt?

Rens bort festsminken, og balanser og forny huden din med Urban Decay’s Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray. UDs fuktighetsgivende og beroligende prep-priming-spray gjør porene synlig mindre, lysner og glatter ut huden, og fyller på med fuktighet. Den lette formelen gjør at du kan bruke Quick Fix gjennom hele dagen (uten å ødelegge sminken), for en umiddelbart fuktet og myk hud. Bruk sprayen om morgenen til å forberede og “vekke opp” huden før du påfører sminke, om kvelden, før du påfører annen hudpleie, eller når som helst på dagen, når huden trenger en oppfriskning.
Denne sprayen er så vanedannende, at du får lyst til å bruke den HELE dagen (og så bra for huden, at du ikke kan få for mye!). Utviklet i et eksklusivt samarbeid med Skindinavia, og inspirert av den koreanske vanntrenden, er UDs Quick Fix enda mer fuktighetsgivende enn B6 Prep Spray.

Denne energigivende formelen er egnet for alle (uansett hudtype), føles fantastisk, og er proppet med nærende ingredienser, som vitamin B3, Sepitonic™ M3 og kokosvann. Skjem bort huden din med intens fukt, mens du prepper, primer og balanserer hudtonen.

I en klinisk studie av Quick Fix, umiddelbart etter bruk:*
100% hadde mindre synlige porer.
100% hadde en synlig forbedret glød.
83% hadde en synlig forbedring av fuktighet i huden. *
Basert på en klinisk studie av 30 personer. Quick Fix kommer i en stilren, myk, neongrønn flaske, med en frostet hvit hette. Og akkurat som de andre sprayene fra UD, utgir sprayen en kalibrert, mikrofin sky, som legger seg så lett på huden at du knapt kan føle den (og lukter SÅ fantastisk godt – som en sommerdag på stranden).

30 ml

Vanligvis kjøpt sammen

270,-
910,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter