Váli

Alt begynte med at medgründeren Maykel hadde vært misfornøyd med barberingen siden hans første skjeggvekst. Å ha en grov hårvekst samt sensitiv hud og prøve å barbere seg med en vanlig multibladshøvel var en plage. Barberhøvelen skrapte mer enn den skar av hårstråene, og irritasjonen etter barberingen var plagsom og han slet med utslett. Ikke engang en fembladshøvel kunne gi han en nær og glatt barbering. Noen år, utslett og arrdannelser senere besluttet han at han skulle lete etter alternativer. Da han innså at det ikke eksisterte noen selskaper som laget slike produkter tilpasset for akkurat hans hud og skjeggvekst, valgte han å løse problemet selv. De første frøene var blitt sådd til det som senere skulle bli Váli Company and Brands.

Vi vil være et selskap som løser problemer og ikke symptomer. Vi gjør det enkelt ved hjelp av ingredienser vi finner i naturen. Vi utgår alltid fra kundens behov og krav ved utviklingen av nye produkter.

7 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter