Váli

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Váli
Shaving Kit

1 Vurderinger
415,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Váli er designet for å kunne skjære av de aller groveste hårstråene uten smerte eller irritasjon. Mange av oss oppdager fra tidlig alder hvor mye vanlige multibladshøvler irriterer huden uten å utføre en nær nok barbering. Dette gjelder spesielt oss med krøllete, grov skjeggvekst eller sensitiv hud.

Med Váli barberpakke kan vi endelig barbere oss uten irritasjon eller utbrudd. Váli tilbyr en komplett løsning på problemet. Alt fra sikkerhetshøvelen til barberkost og blad er utviklet etter høyeste standard med blant annet svensk råmateriale.

I pakken inngår:

Váli sikkerhetshøvel: For en friksjonsfri barbering uten lugging og riving. Ergonomisk håndtak i svart elfenbensimitasjon for et godt grep og komfort. Krommet rustfritt stål for en fin finish. God tyngde i hånden og fin å ha i baderommet.

Váli "Milano" Barberkost: Inspirert av italiensk design og kvalitet. Eksfolierer og rengjør huden samt løfter skjegghårene ved å påføre barberkremen innenfor håret. Motvirker kviser og irritasjon etter barbering. Lages i Italia med moderne syntetiske fibre som er skånsomme og myke mot huden.

12 stk Váli super platinum dobbeltblad: Laget i svensk stål med et ekstra tynt lag platina for ekstra komfort og holdbarhet. Perfekt balanse mellom skarphet og komfort. Patentert teknikk. Miljøvennlige takket være at de lages i 100% rustfritt stål som kan gjenvinnes helt.

Váli barberkrem for sensitiv hud (100ml): Váli barberkrem med naturlig beskyttende og fuktighetsgivende ingredienser. Anti-inflammatorisk, minsker og reduserer kviser og irritasjon etter barbering. Lages i Sverige. Kun naturlige ingredienser.

Om du ikke vet hvordan du bruker produktene, les Váli barberingsguide som medfølger i pakken.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter