Veet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

1.5

Basert på 6 karakterer
4
1
1
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Veet
EG Ready-to-useWax Stips Bikini og under armene Normal hud

6 Vurderinger
65,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Takket være den nye generasjonen av Veet Voksremser for bikini & armhule, kan du nå gå i hva du vil, når du vil, med trygghet om perfekte resultater. Den nye gel-formelen med Easy-GelwaxTM-teknologi:

• Flyter rundt og griper aktivt de korteste hårene*, ikke huden. * 1,5 mm

• Fjerner hårene fra roten, for opptil 28 dagers glatthet.

Du kan stole på å oppnå flotte førstegangs-resultater, selv når du ikke har erfaring med voksremser fra før. Nyt den behagelige gel-teksturen mot huden, den herlige aromaen og den vakre fargen. Remsen er designet for å være ideell til bruk på små og delikate områder som bikinilinjen og armhuler. Suprem’ Essence er vår ultimate skjønnhetsformel for å holde huden hydrert. Den er beriket med en blanding av Eteriske Oljer og parfymert med Velvet Rose.

Før du bruker VeetWax Strips, vennligst les sikkerhetsinformasjonen nøye. Det er ikke nødvendig å gni remsenemot hverandre for å skille dem! Du kan oppnå kjempefine resultater med bare 4 enkle trinn:
1. Skill forsiktig remsene fra hverandre ved hjelp av flikene sompeker utover.
2. På bikini: bøy benet utover. Legg en remse på huden og gni gjentatte ganger i den retningen håret vokser. På armhulen: Hår har en tendens til å vokse i to ulike retninger: den øvre delen oppover og den nedre nedover, så sørg for å vokse dette området i 2 omganger. Legg en hånd bak hodet ditt og strekk armen for å spenne huden, løft albuen opp og godt bakover for å stramme huden. Legg en remse over halve armhulen og gni gjentatte ganger i den retningen håret vokser (bort fra midten av armhulen).
3. Hold huden i spenn. Ta tak i flikene og dra remsen bakover så raskt du kan,mot hårets vokseretning. Dra remsen bakover i én rask bevegelse mens du holder deg nær huden heller enn bortvendt.
4. Etter voksing, fjern eventuelle voksrester fra huden med en Perfect Finish-våtserviett.

Pakken inneholder

  • 14 waxstrip
  • 4 Perfect Finish våtservietter

 

  • Kategori:Voksing
  • Artikelnummer:
    1322-113-0000

Vanligvis kjøpt sammen

120,-
255,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019