1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 21 karakterer
2
1
2
4
12
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Kjempegod som håndkrem

  Har kun prøvd en liten tester, og den ble derfor med meg i håndveska som en liten håndkrem. Supernæringsrik, og veldig pleiende! Kan bli litt klissete, men det er verdt å vente på at den trekker seg inn.

  NB!! Er du sensitiv for lukt bør du styre unna denne her, spesielt hvis du skal bruke den i ansiktet. Produktet har en INTENS lukt av "helsekost-butikk", veldig urtete og stram. Den forsvinner etter hvert, men henger ved ganske lenge.

  #konkurranse
  5 liker
 • for 2 uker siden

  Perfekt til vinterutslett

  Bruker denne på min sønn, i ansiktet. Han spiser ofte på sneklumper (som de fleste barn gjør) og får utslett.
  Den funker kjempebra, og de voksne i bh elsker den.
  Den funker, rett og slett!! Og naturlig, på toppen av det hele. Tar den gjerne på ei stund før vi går ut, Minst 15 min, love IT!
  2 liker
 • for 5 mnd siden

  Over-hyped

  Denne funket absolutt ikke på min hud. Jeg har tørr hud og den overproduserer derfor olje. Denne tilførte ingen fukt og trakk heller ikke inn i huden min. Brukte denne som ansiktskrem da den har blitt anbefalt overalt på internett.
  1 liker
 • for 6 mnd siden

  Når du trenger det lille ekstra

  Denne er fantastisk når huden din trenger det lille ekstra, enten det er tørre hender, albuer eller under sminken for litt ekstra glød.. jeg har kombinert hud og liker å bruke denne som nattkrem før jeg skal bruke mye sminke en dag for å unngå å bli for matt uten å bli for oljete
  3 liker
 • for 7 mnd siden

  Helt fantastisk!

  Veldig god krem!
  Har uren og oljete hud - og har alltid vært redd for å bruke for mye fukt i frykt av å få utbrudd. Noe jeg ikke får av denne.
  Bruker den før jeg legger meg i hele fjeset og på morran blandet med en tynnere fuktighetskrem, fungerer supert under lett sminke også - får en fin glow.

  Men kan ha litt mye/rar lukt om du er sensitiv til sånt :)
  3 liker

Weleda
Skin Food 75 ml

21 Vurderinger
135,-

Skin Food er en naturlig og næringsrik allround krem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food produseres etter samme oppskrift i dag som for 80 år siden med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst). Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud, velegnet på lepper, neglbånd, hender og som nattkrem til ansikt i perioder med mye stress og lite søvn.

75ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter