1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 4 karakterer
0
2
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Wella Professionals
Color Touch
Touch Rich Naturals 7/3 Hazelnut

4 Vurderinger
155,-Anb. pris 205,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Color Touch er et semi-permanent fargesystem hvor fargespill og glans skaper uimotståelig naturlige fargeresultater. Forsterk en naturlig hårfarge med Color Touch, da den gir opptil 63% mer glans og opptil 57% større fargespill sammenlignet med ubehandlet hår. Det eksklusive Light2Color Complex skaper et uimotståelig lysspill i håret, og hårets naturlige lyse og mørke toner skinner igjennom og gir et enestående fargespill og svært naturlige resultater. Color Touch inneholder fiberproteiner og naturlig voks som gjør håret glatt og usedvanlig glansfullt. Den pleiende formulaen er skånsom og uten ammoniakk, og beskytter hårets naturlige innvendige struktur.

Bruksanvisning:
Fargen vil gradvis vaskes ut og følgelig vil det ikke være noen synlig gjenvekst hvis du velger en nyanse som ligger nær din naturlige hårfarge.

Forberedelse: Vaske håret ditt med en mild Wella-sjampo og tørk det forsiktig med et håndkle. Ta på de vedlagte plasthanskene medfølgende plasthanskene. Dekk klærne dine med et håndkle. Skru den gjennomsiktige korken av applikatorflasken. Åpne tuben med hårfarge og tøm innholdet inn i applikatorflasken. Sett hetten på applikatorflasken.

Påføring: Rist flasken for å blande grundlig, skru den lille hvite toppen av applikatorflasken og start påføring med en gang. Påfør fra midten av hodet og jobb deg bakover. Påfør deretter i retning ansiktet. Når blandingen er påført i hele håret, gre gjennom håret for å sikre jevn fordeling.

Virketid: La fargen virke i 20 minutter. Hvis håret er permanentert, porøst eller allerede farget, anbefales en virketid på 15 minutter. Jo lengre virketid, jo mer intensiv fargeresultat.

Skyll: Masser hodebunn og hårfestet skånsomt med varmt vann, till det skummer. Skyll grundig helt til vannet er klart, og vask håret igjen om nødvendig.

Komplementærbehandling
Oppdag Wella Professionals Brilliance Treatment, som er utviklet for å umiddelbart forbedre glansen i hårfarger fra Wella Professionals farger, som f.eks. Color Touch. Det gir selv fint hår full bevegelse og gjør det uimotståelig å ta på. Påfør etter sjamponering. Masser og la virke i 5 minuter, skyll deretter grundig.

TIPS!
-
- Color Touch ber ikke brukes på bleket hår eller på hår med en stor andel so grått hår, da resultatet kan bli veldig intenst og annerledes enn det som forventet.
- Et jevnt resultat på tørt og porøst hår kan oppnås ved å først påføre fargen fra røttene og till 2/3 av lengdene. Etter 5-10 minutter, jobb den resterende fargen gjennom till hårtuppene.

La fargen virke i ytterligere 10 minutter. Hvis du er i tvil anbefales det å teste på en hårlokk før bruk.
- Hvis håret er veldig tykt og grovt kan du øke virketiden med 5-10 minutter. Det anbefales også i dette tillfelle å bruke 2 pakker Color Touch ved første påføring av Color Touch.

Vanligvis kjøpt sammen

200,-
205,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter