Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 11 karakterer
1
1
1
0
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme negative
  for 3 mnd siden

  Skuffa

  Hadde store forventninger for å si det sånn. Denne gjorde ingenting for meg. Batteriet holder også utrolig kort tid. Klagde til Lyko men fikk beskjed om å klage direkte til produsent. Gjorde det men hørte aldri noe.
  3 liker

Womanizer
Liberty Lilla

11 Vurderinger
879,75Anb. pris 1.035,-

Velg nyanse

Womanizer Liberty løfter dine orgasmer til nye høyder du aldri har nådd før. Med Womanizers patenterte Pleasure Air Technology som stimulerer klitoris med myke pulserende massasjebølger som fører deg til en helt ny type orgasmiske opplevelser. Med Libertys seks ulike intensitetsnivåer får du orgasmer innen sekunder, minutter eller timer, valget er ditt. Womanizer Liberty er 100% vanntett, så den kan godt tas med inn i dusjen for en herlig stund. Da hver klitoris ser ulik ut medfølger et ekstra stimuleringshode i en større størrelse for å sørge for at hver kvinne kan bruke Womanizer.

Du får også med en beskyttelse/holder hvor du kan oppbevare Liberty ved reiser eller når du ikke bruker den. Womanizer Liberty kommer med en magnetisk USB-ladekabel, Liberty er fulladet etter ca. 60 minutter, deretter er virketiden ca. 120 minutter.

Å rengjøre din Womanizer er like enkelt som å bruke den: Alt du trenger er litt varmt vann og et rengjøringsmiddel for sexleketøy eller antibakteriell såpe. Liberty er laget av kroppssikkert materiale.

Hva gjør Womanizer så spesiell? Alle Womanizers klitorisvibratorer er utstyrt med Pleasure Air Technology. Womanizer omfavner klitoris uten å røre den, samtidig som den stimulerer klitoris via myke trykkbølger. I motsetning til andre vibratorer får du ikke en følelse av overstimulering, så det spiller ingen rolle om dette er ditt første sexleketøy eller ikke, den vil gi deg en unik følelse.

 • Kategori:Kvinne
 • Artikelnummer:
  2345-107-0001

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter