Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Womanizer Starlet

1 Vurderinger
635,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Womanizer Starlet er en miniversjon av Womanizer som er smidig og enkel å ha med seg når du er på farten. Ikke la den mindre størrelsen lure deg bare, den intensive klitorisstimulansen som gir de utrolig kraftige orgasmene får du også her, bare i en mindre forpakning.

Womanizer har tatt verden med storm siden de kom ut på markedet takket være sin helt enestående evne til å få kvinner til å nyte.

Womanizer er utrolig mild og likevel en av de mest kraftfulle klitorisstimulatorene du finner på verdensmarkedet i dag. Den revolusjonerende teknikken i Womanizer gjør det mulig for deg å stimulere klitoris uten direkte kontakt. Womanizer bruker i stedet trykkbølgeimpulser som suger og stimulerer klitoris. Impulsene har 8 intensitetsnivåer som justeres med ett enkelt knappetrykk.

Med Womanizer får du orgasmer som frem til nå har vært vanskelige å oppnå på samme måte, så tett innpå hverandre og så kraftfulle. Mange kvinner får en helt ny type orgasme takket være den intensive stimuleringen, det er ikke uvanlig at orgasmene får et helt nytt nivå, holder lenger og kommer raskere. Med Womanizer har du aldri lang vei til serieorgasmer.

  • 8 ulike intensiteter
  • Patentert Pleasure Air-teknologi

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
1.004,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
1.149,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018