X-brush

Med den forleningsbare neglelakkspenselen X-BRUSH slipper du alle problemer med halvfulle neglelakksflasker der penselen ikke når ned til neglelakken i bunnen av flasken. Bare skru den ned som en leppestift, dypp den i neglelakken og lakk neglene.

I dag kastes 25 % av all neglelakk. Med X-BRUSH sparer du både miljøet og dine dyrebare dråper, samtidig som det er enklere og smidigere å lakke neglene.

Det hele begynte julen 2008 da oppfinneren av X-BRUSH, Ulla Edsköld Ramstedt, skulle lakke neglene før en fest. Hun hadde seks halvfulle flasker med rosa neglelakk og nektet å gå til innkjøp av en syvende. Hun begynte som vanlig å skru penselkorken opp og ned for å nå lakken. Da hun skulle begynne på hånd nummer to ødela hun noen negler på hånden hun allerede hadde lakket, og det var bare å starte på nytt igjen. Når akkurat det samme skjedde igjen like etterpå, utbrøt hun "Hvorfor kan man ikke bare skru ut penselen som på en leppestift?". Det var da idéen til en forlenggbar neglelakkspensel ble født - og som resulterte i X-BRUSH.

3 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter