XcellarisPro

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

XcellarisPro
HC902

Bli den første til å vurdere dette produktet
639,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Med en overflate på opptil to kvadratmeter er huden menneskets største organ. Skader på huden øker etter hvert som alderen øker. Original Home Care Dermaroller HC902 hjelper deg med å oppnå et jevnere, friskere og yngre hudbilde. De bitte små mikronålene til Dermaroller HC løser opp gamle hudflassrester, avsetninger og tilstoppinger i det øverste laget, epidermis. Hudbildet blir finere, mer gjennomsiktig og friskere. Hudens urenheter og store porer blir dermed vesentlig redusert. Den lette punkteringen av det øverste hudlaget stimulerer hudfornyelsen, og forbedrer gjennomblødningen i hudens overflate (mikrosirkulasjon). Ved to-tre anvendelser per uke ser huden friskere og sunnere ut allerede etter et par-tre uker.

De korte mikronålene på bare 0,2 millimeters lengde trenger bare inn i det øverste hudlaget (epidermis). Behandlingen med Home Care Dermaroller HC902 er derfor nesten smertefri. Dette skyldes den høye kvaliteten på de skarpe nålene, som produseres og kontrolleres i Tyskland i henhold til strenge kvalitetskriterier. Det finnes ingen sammenlignbare produkter fra Det fjerne østen, men bare billige kopier av vår original. Home Care Dermaroller HC902 egner seg også optimalt til støttende bruk i hjemmet i løpet av en profesjonell microneedling-behandling hos en hudlege.

Dermaroller HC902 kan brukes flere ganger av samme person, da mikronålene bare trenger inn i det øverste hudlaget. For å kunne fortsette å bruke utstyret er det absolutt nødvendig å rengjøre rullerhodene grundig etter hver bruk. Ellers kan det ikke garanteres at produktet brukes på en hygienisk forsvarlig måte, og det kan oppstå hudirritasjon. Med dette formålet har Dermaroller utviklet New Natural Line Roller Cleaner. Dette alkoholfrie rengjøringsmidlet sprøytes på rullerens hode fra forskjellige vinkler etter bruk. Det holder det rent fra hudflass og bakterier.

1 pc.
  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    2761-109-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter