3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 3 karakterer
0
0
1
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Fin brynspenn for en naturlig look

  Dette er vel en av de bedre brynspennene jeg har brukt. Jeg har ganske lyse bryn og liker ikke at de blir for mørke. Føler at det blir for hardt hvis jeg bruker for mørk farge. Så jeg har brukt lang tid på å finne en brynspenn med riktig farge som gir meg en naturlig look. Denne var absolutt en vinner. Tynn spiss som gjør det mulig å lage tynne hårstrå.
  #konkurranse
  2 liker
 • for 6 mnd siden

  Feil produkt tilsendt

  Hei
  Jeg bestilte en farge som het beige brun og har mottatt greyish grey. Får dere sendt meg riktig farge? Hadde gledet meg til å bruke denne øyenbrynspennen.

  Hilsen Anne Helene
  Liker
  • for 6 mnd siden
   Hei Cathrine. Tusen takk for tilbakemeldingen. Da gleder jeg meg til å motta riktig farge. Tusen takk for at jeg kan beholde den jeg allerede har fått. Da skal jeg gi den bort til noen som bruker denne fargen. Tusrn takk igjen. Ønsker deg en riktig god helg 😊
   Liker

Xlash
Xbrow eyebrow pencil Beige Brown

3 Vurderinger
159,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Få andre til å heve øyebrynene sine når de får øye på dine! Denne øyebrynspennen med en sylskarp strek gir deg naturlige og klart definerte øyebryn. La brynene ramme inn ansiktet med fullkommen presisjon, slik at du får et helt plettfritt utseende.

Sylskarpe strektegninger av enkeltstrå, slik at du får fyldige øyebryn
Pulverbasert myk struktur for langvarige resultater, så du aldri trenger å bekymre deg
En solid og presis innebygd kost som gir fine linjer og former

Vi har øyebrynspenner i alt fra grått og beige til mørkebrunt, så det finnes en til alle. Overrask menneskene rundt deg med sofistikerte, lysere bryn eller vekk omverdenens oppmerksomhet med en mørkere farge som fremhever ansiktstrekkene dine.

Beige Brown:
Denne fargen er perfekt når du vil ha en lysere tone. Skyggen er akkurat som navnet tilsier: lysebrun i retning beige. Den gir et minimalistisk inntrykk, men likevel med en følelse av varme for et mer naturlig utseende.

0,3g
 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1332-103-0002

Vanligvis kjøpt sammen

326,20
527,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter