YOPE

YOPE er svaret på etterspørselen etter hverdagsprodukter, vennlige for hjemmet, mennesker og for miljøet. Dette er konseptet for et universelt varemerke som fyller hjemmet. Vi skaper uvanlig, naturlig kosmetikk og rengjøringsprodukter - produktene vi vil bruke selv. Hvorfor er YOPE så unike og uvanlige?

Utseende: dette er en verden skapt ved hjelp av animering - dyr som titter på deg fra YOPE-etikettene. De vil dekorere hjemmet ditt!

Duft: du vil støte på tidligere uoppdagede duftkomposisjoner. Veldig enkelt, som verbena eller fiken, nå og da multilag, som boswellia og rosmarin. Hver produktserie inneholder minst tre dufter, slik at alle finner noe for seg.

Test: utviklingen av et nytt produkt er en lang prosess. Vi leter etter rett konsistens og velger ingrediensene nøye. Når du oppdager YOPEs produktegenskaper vil du merke at de er milde mot huden og at de skjemmer deg bort. Dette er mulig da formelen består av mer enn 90% naturlige ingredienser. Du vil ikke finne ingredienser som er potensielt farlige for huden din.

Velg: YOPE omfatter kosmetika for kroppen, unike, myke kjøkkenprodukter og rengjøringsprodukter. Håndsåpe for våre barn er en av våre nyheter. YOPE utvikles stadig - vi skaper nye, universelle produkter som gjør hver dag bedre og gjør vanlige stunder unike og trivelige takket være sin enkelhet. YOPE-verdenen er ikke kjent med det kjedelige!

32 produkter
32 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter