Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Youngblood

Youngblood Mineral Cosmetics består av kun de fineste mineralene. 100% rene, naturlige mineraler uten parabener og andre konserveringsmidler. Youngbloods mineralbaserte makeup er svært konsentrert og fylt med pigmenter som gir et fint og naturlig resultat. 

Da den hverken inneholder voks, mineraloljer, alkohol eller fremmede tilsetninger, er makeupen både beroligende og pleiende for huden. Huden kan puste fritt og makeupen er hverken tettende for porene eller aknefremkallende. Takket være den beroligende effekten er mineralbasert makeup perfekt for alle hudtyper, både sensitiv, normal, tørr og fet hud, samt allergisk hud, hud med rosacea, akne, hyperpigmentering, solskader og blodkarsprengninger. 

I dag selges Youngbloods makeup over hele verden og brukes av både hudleger og kosmetologer. Merket har blitt en favoritt blant mange profesjonelle makeupartister!

151 produkter
151 produkter
  • Populære valg
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018