2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 11 karakterer
0
0
0
0
11
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 20 mnd siden

    Deilig leppeprodukt

    Denne lukter helt fantastisk og gir en fin dus farge og shine! Elsker den!
    3 liker

Yves Saint Laurent
Volupte Tint In Balm 3 Call Me Rose

11 Vurderinger
359,-

Velg nyanse

Gaveeske fra Yves Saint Laurent med Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler, Volupte Tint in Balm N°4 og Mon Paris Eau de Parfum 7.5ml.

Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler
Denne nyskapende mascaraen fra YSL har en eksklusiv børste av to materialer som både gir en vakker bøy og vakkert volum: - en svart rundt fiberbørste som bøyer vippene og gir et fantastisk rent volum - en rosa elastomerkam som løfter og definerer vippene Få holdbar bøy for en ny signaturlook.

Volupte Tint in Balm
En ny hybrid leppestift som kombinerer smeltende balm med strålende lett farge. Den nye "tint & care"-teknologien leverer en unik sammensetning med dobbel kjerne, for dobbelt så mange fordeler. Det ytre laget i leppestiften pleier leppene med macademia- og aprikossmør blandet med pasjonsfrukt, koriander og jojobaolje, for en lett, strålende farge som er både levende og transparent.

Mon Paris Eau de Parfum
En sprudlende duft, inspirert av Paris, byen for intens kjærlighet. Røde bær og pære utstråler sensualitet og femininitet. Den eksotiske hvite daturablomsten, selve sjelen i duften, legemliggjør tiltrekning og forfører sansene. Til slutt blir denne moderne og dristige blomsterduften balansert med kremet hvit musk og patsjuli.

4 ml

Gave på kjøpet

Handlar produkter från YSL för 350kr och få en gåva på köpet!

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020