Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Yves Saint Laurent
Eye Makeup set with Pouch Set

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Luksuriøs gaveeske fra Yves Saint Laurent med Touche Eclat Highlighter N°2, Mascara Volume Effet Faux Cils, Top Secrets Eye Makeup Remover 10 ml og Top Secrets Natural Action Exfoliator 20 ml.

Som en tryllestav gjør Touche Éclat-pennen huden umiddelbart lysere og glattere med en forfinet hudtone med en naturlig strålende finish. Fremhev dine beste ansiktstrekk uten skimmer eller glitter. De lysfylte pigmentene i Touche Éclat blendes enkelt og etterlater en sunn, naturlig glød.

Mascara Volume Effet Faux Cils gir stort volum og en dramatisk effekt som minner om falske vipper.

Top Secrets Eye Makeup Remover fjerner alle typer makeup, selv vannfast og long-lasting, helt uten at det går på bekostning av friskhet, fukt og komfort. Denne makeupfjerneren er egnet for følsomme øyne.

Top Secrets Natural Action Exfoliator
Denne honningfargede gelen inneholder ikke slipende partikler og er laget av sukker og ekstra fine oljer som gir en skånsom eksfoliering. Ved kontakt med vann blir forvandles gelen til en lett olje og deretter til en melk, som skånsomt fjerner døde hudceller og urenheter. Huden blir glattere og mykere og hudtonen renere og klarere. Gelen er rik på essensielle sporstoffer og vitaminer og etterlater huden avslappet, ren og herlig fuktet.


Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020