2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 9 karakterer
1
1
1
0
6
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Yves Saint Laurent
Tatouage Couture
Rosewood Gang

9 Vurderinger
349,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Rikelig pigmentert og ultramatt lip stain. YSLs nye flytende, matte lip stain, Tatouage Couture, en revolusjonerende formula for ultramatt, effektfull farge med en lett, “naturlige lepper” -følelse.

Tatover” Tatouage Couture fra YSL på leppene for en herlig ultramatt look. Formulaen glir lett på leppene, og den er knapt merkbar da den tørker raskt og ikke farger av. Skjem bort leppene dine med perfekte nude nyanser, fine rosa farger eller en plommeleppestift som er “to die for”. Den spatel-lignende applikatoren gir presisjon som en leppepenn og kontroll som en pensel, for perfekt definerte lepper ved hver påføring.

Bruk: Få perfekt definerte lepper med YSLs eksklusive applikator. Bruk det høyeste punktet på applikatorens spiss for å skape kontur rundt leppene med effektfull Tatouage Couture-farge, akkurat som om det var en penn. Vinkle deretter applikatoren for å fylle i leppene med den ultramatte Tatouage-formulaen.

Vanligvis kjøpt sammen

504,-
1.209,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019