Zenz organic

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Zenz organic
No. 36. Day Colour Auburn 22 g 25 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
352,75Anb. pris 555,-35
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Farget hårpudder av naturlige plantefibre og fargepigmenter som smelter inn med ditt eget hår og får det til å se fyldigere og tykkere ut.

Passer for gravide og parfymeallergikere da det ikke inneholder parfyme eller eteriske oljer. Tusenvis av små plantefibre ladet med statisk elektrisitet fungerer som magneter som legger seg rundt hårstråene. Dette skaper visuelt volum og skjuler manglende hårvekst samt utvekst. Enkel å bruke og drøy i bruk. Kommer i 3 ulike farger. Bland gjerne ulike farger for å matche din egen hårfarge.

  • Profesjonell hårpleie som tar hensyn til helse og miljø.

Bruk: Brukes i rent og tørt hår. Fordel litt pudder i håret og jobb inn fibrene med fingertuppene til ønsket resultat oppnås. Avslutt med Zenz Hair Spray no. 86 eller 88 for å fiksere fibrene og gi håret mer hold, slik at det ser fyldig ut hele dagen. Plantefibrene vaskes enkelt ut ved å vaske håret med vanlig sjampo. Hårpudderet kan kombineres med andre srylingprodukter. Bruk pudderet først, deretter stylingproduktet, og avslutt med hårspray.

22g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter