Zlatan Ibrahimovic Parfums

Zlatan har selv utviklet parfymene sammen med Olivier Pescheux, en av verdens fremste parfymører. Den svenske fotballstjernen har vært engasjert i hele den kreative prosessen, fra første inspirasjonsmøtet til ferdig produkt. Parfymene er resultatet av Zlatans personlige preferenser og smak. ”Jeg stoler på mitt eget instinkt og smak. Min personlighet ligger i hver dråpe. ” sier Zlatan.

I 2015 ble den første parfymen, ZLATAN, lansert. Deretter har parfymehuset sluppet seriene SUPRÉME og MYTH, som tilbyr dufter for både han og henne. Det nyeste tilskuddet – BLACK NOMAD - er en eksklusiv herreduft i limited edition som kommer i en nummerert eske. ”Det er en dominant og kraftfull duft med mye attitude” i følge Zlatan. Duften har innslag av eukalyptus og treaktige toner av sandel- og cedertre.

39 produkter
39 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter