A Dog Says Woof

Hva om vi kunne tilby den samme kvaliteten på velværeprodukter til våre firbente venner, som vi unner oss selv? A Dog Says Woof tilbyr luksuriøs pleie og velvære til hunder.

A Dog Says Woof er utviklet for å gi den beste pleie for hunders pels og hud. Merket kombinerer de fremste ingrediensene med en god dose kjærlighet for å kunne tilby velvære til både hund og eier. A Dog Says Woof tror at naturlige ingredienser er bedre for oss og alt rundt oss - derfor benyttes den eldste naturlige ingrediensen innen hudpleie som også har mange fordeler for hundens pels og hud; Olivenolje. Olivenolje er full av essensielle fettsyrer, polyfenoler og vitaminer som gjør pelsen glatt, blank og fløyelsmyk.

Parfymen i produktene er basert på duften av roser, kombinert med et delikat hint av fioler. Den varer lenge med et varmt og elegant preg av musk og pulveraktige basenoter.

Produktene inneholder ingen parabener, silikoner eller phenoxyethanol for å unngå at hunden får i seg giftige stoffer når den steller seg selv. I tillegg vil et silikonfritt produkt holde pelsen frisk og ren lengre, og reduserer risikoen for hypersensitivitet og hudirritasjoner.

A Dog Says Woof støtter Dyrebeskyttelsen Norge, og donerer et årlig beløp til organisasjonen, i tillegg til et fastsatt beløp per solgte produkt.
3 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter