Amelie Soie Secrets de beauté

Amelie Soie – Beauty Essentials er utviklet av autoriserte hudterapeuter, for å forenkle din skjønnhetsrutine slik at du kan bli den beste versjonen av deg selv. Amelie Soie står for nøye utvalgte materialer, høy kvalitet og enorm kunnskap.

Etter mange år som autoriserte hudterapeuter vet vi hvordan de daglige skjønnhetsrutinene er. En god daglig rutine er det som virkelig gjør forskjell for huden din. Vi har derfor utviklet en eksklusiv produktserie som kombinerer de klassiske salongmetodene for rengjøring, sirkulasjon og oppstramming med innovative verktøy for hjemmebruk. For at du skal få beste mulige hudhelse.

- Inspirasjonen til Amelie Soie kommer fra min farfar, farmor og mormor, forteller Therése Amelie Wirén Ekehjelm, eier og grunnlegger av Amelie Sole.

32 produkter
32 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter