Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 8 mnd siden

  Leverans?

  Hei
  Når vil denne komme inn på lager igjen?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 8 mnd siden
   Hej Marie
   Denna finns nu på vårt lager och går bra att handla :)
   Liker

Amelie Soie Secrets de beauté
Premium Collection
Amelie Soie Beauty Pillow

1 Vurderinger
745,-
Fri frakt, kan sendes omgående
DON´T QUIT YOUR DAYDREAM.
Våkne til en ny dag med fuktighetsrik hud uten sta soverynker som blir sittende lenge. Amelie Soie Beauty Pillow er snill mot huden og gjør i tillegg at håret ditt beholder sin form og glans bedre. Den gjør også at hårstråene ikke slites av like lett og du får vakkert og sunt hår som er mindre fett og flokete. Silke absorberer en tredjedel fukt sammenlignet med andre materialer, hvilket innebærer at huden kan beholde sin fuktbalanse bedre. Det gjør også at det blir svalere å sove på et putetrekk av silke. Når det er varmt virker silke avkjølende og når det er kaldt varmer det.

Silke består av aminosyrer og er oppbygd som huden vår. Derfor er det bra for personer med eksem og irritert hud, takket være dets organiske oppbygging. Silke er et mer allergivennlig alternativ da det ikke trekker til seg midd og pollen på samme måte som andre materialer gjør.

100% MULBERRYSILK 22 MM.* MM=Momme står for vekt og brukes spesielt for silke og oppgir mengden silke, i vekt. For sengetøy bruker det generelt å ligge på rundt 12-19 momme. Amelie Soie Beauty Pillow har en vekt på 22 momme og med en trådtetthet på 6A, hvilket gir mer intens tetthet, kvalitet og styrke. Mulberrysilke er et mykt silkefiber. Det finnes silkekvalitet som er av dårligere kvalitet, det kan en enkelt oppdage. Da er silkekvaliteten ikke like myk og glatt og kan også bli nuppete i strukturen.

OEKO-STANDARD(R) garanterer at produksjonen er fri for skadelige kjemikalier og at produksjonen har foregått under godkjente former.

Ta vare på din Amelie Soie Beauty Pillow så vil den være med deg i flere år fremover. For å bevare den fantastiske kvaliteten bruk et enzymfritt vaskemiddel eller gallesåpe sammen med en vaskepose. Heng aldri silke i direkte sollys.
Se videre anbefalte vaskeråd.

Vanligvis kjøpt sammen

794,-
995,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019