3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 16 karakterer
1
2
0
2
11
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Christine

  Denne luktet herreparfyme
  3 liker

Ariana Grande
Cloud
Edp 50 ml

16 Vurderinger
439,-Anb. pris 485,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml30 ml100 ml

Ariana Grande CLOUD er en positiv, ny kreasjon inspirert av optimisme og håp. Det drømmeaktige nye designet på flasken utmerker seg fra resten av sortimentet. Den oppløftende og avhengighetsskapende duften oppfyller et ettertenksomt, kunstnerisk uttrykk for positivitet og lykke fra Ariana til hennes fans.

"I love the peaceful beauty of clouds – they are both magical and comforting at the same time. I wanted to create this amazing feeling of hope and happiness, and share it with my fans everywhere. That's what CLOUD is for me – a beautiful, optimistic scent to give love and comfort to anyone that sprays it," forteller Ariana Grande.

 • TOPP - Avhengighetsskapende: Den nye duften fra Ariana fortryller med en saftig blanding av lavendel, bergamott og pære.
 • HJERTE - Flørtende: Det florale hjertet frister med kremet kokos og pralin blandet med vaniljeorkidé.
 • BASE- Mystisk: Sensuell musk og sexy trenoter skaper en varm avhengighetsskapende duft som forfører sinnene.

CLOUD-flasken er inspirert av en naturlig sky. Den optimisme og ungdommelige ånd som gjennomsyrerr duften kommer fra å se opp mot himmelen mot hva skyen betyr i dagens digitale tid. Den elegante moderne flasken med subtilt blå glød hviler i en myk, animert hvit, fluffy sky. Et oppløftende øyeblikk hvilende på en sky som gir en lys fremtid i horisonten. Den ikoniske flasken er pakket inn i en holografisk pixeleske, et glimt av den digitale verden som forbinder oss alle.

50ml

 • Kategori:Parfyme
 • Artikelnummer:
  1872-121-0050

Vanligvis kjøpt sammen

624,-
882,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019