Aromatica

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Aromatica
Tea Tree
Balancing Foaming Cleanser 180 g

1 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

En mild skummende rengjøring med økologisk aloe vera og tea tree-olje som skånsomt men effektivt rengjør fet og akneutsatt hud. Aromatica Tea Tree Balancing Foaming Cleanser rengjør grundig huden for smuss, sminke og fett uten å påvirke dens naturlige fuktbalanse. Tea tree-olje og bergamott rengjør porene på dypet ved å løse opp talg og urenheter, samtidig som de hjelper til med å kontrollere hudens produksjon av sebum og virker antibakterielt. Sammen virker disse ingrediensene for å forebygge forekomsten av tette porer og akne. Aloe vera sammen med ekstrakt av nøye utvalgte urter og essensielle oljer bl. a. pomerans og geranium beroliger stresset og irritert hud. Ved regelmessig bruk av Aromatica Tea Tree Balancing Foaming Cleanser blir huden klarere, mer balansert og sunn. Ideell for fetere hudtyper.

Bruk: Fukte huden og ta litt Aromatica Tea Tree Balancing Foaming Cleanser og masser opp til et rikelig skum i ca. 30 sek. Skyll av med lunkent vann og følg opp med toner, serum og fuktighetskrem.

180g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020