Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Baba De Caracol Active Gel

3 Vurderinger
369,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Baba de Caracol Active Gel
Baba de Caracol - Active Gel, er laget for en intensiv behandling av huden. Gel'en inneholder 35 prosent snegleserum, kombinert med aloe vera gele.

Analyser og studier av snegleserumet viser at det inneholder naturlige glukoproteiner, enzymer, coenzymer, glykolsyre, allantoin og antiinflammatoriske- og bakteriehemmende stoffer. Disse stoffene setter i gang en fornyende prosess som heler skader i sneglens hud og skall. De samme prosessene skjer i vår hud, og kan dempe arr og strekkmerker, hemme urenheter/kviser, og forebygge alderstegn ved å øke elastitet og fornyelse av hudens celler.

Anvendelse: Smør ansiktet etter rens både morgen og kveld. Man kan også bruke Active Gel på arrdannelser man ønsker å bleke. Serumet kan føre til at man føler seg litt tørr i huden, benytt da Baba de Caracol - Regenerating Creme for å gjenopprette fuktigheten.

Innhold (50 ml): Snegleekstrakt (Helix aspersa) 35%, Aloe Vera

Ingredienser: Helix aspersa ekstrakt, aqua, aloe barbadensis, pantylene glycol, allantoin, carbomer, triethanolamine, imidazolidinyl urea, dehydracetic acid, benzyl alcohol, parfum, linalool, d-limoneno, phytic acid.

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1042-300-0050

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
 • for 5 mnd siden

  Bare i ansiktet?

  Hei:) Jeg lurer på om dette produktet kan brukes på rygg og bryst også? Og ca hvor lang tid vil det ta før det begynner å virke? Og til slutt om det går an å sole seg mens man bruker dette produktet?
  liker
  • mikaela kundtjänst
   Frisør på Lyko -
   for 5 mnd siden
   Hei Pernille! Du kan bruke dette produktet på hele kroppen. Det er individuelt hvor lang tid det tar før du ser resultater. Du bør vente en stund effer du brukt produktet før direkte sollys. Pass på å bruke en høy SPF-beskyttelse.
   liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018