1 Kundebilde
Baba De Caracol

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 5 karakterer
0
0
0
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 24 mnd siden

  Bare i ansiktet?

  Hei:) Jeg lurer på om dette produktet kan brukes på rygg og bryst også? Og ca hvor lang tid vil det ta før det begynner å virke? Og til slutt om det går an å sole seg mens man bruker dette produktet?
  2 liker
  • Frisør på Lyko
   for 24 mnd siden
   Hei Pernille! Du kan bruke dette produktet på hele kroppen. Det er individuelt hvor lang tid det tar før du ser resultater. Du bør vente en stund effer du brukt produktet før direkte sollys. Pass på å bruke en høy SPF-beskyttelse.
   2 liker

Baba De Caracol
Active Gel 50 ml

5 Vurderinger
455,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Baba de Caracol Active Gel
Baba de Caracol - Active Gel, er laget for en intensiv behandling av huden. Gel'en inneholder 35 prosent snegleserum, kombinert med aloe vera gele.

Analyser og studier av snegleserumet viser at det inneholder naturlige glukoproteiner, enzymer, coenzymer, glykolsyre, allantoin og antiinflammatoriske- og bakteriehemmende stoffer. Disse stoffene setter i gang en fornyende prosess som heler skader i sneglens hud og skall. De samme prosessene skjer i vår hud, og kan dempe arr og strekkmerker, hemme urenheter/kviser, og forebygge alderstegn ved å øke elastitet og fornyelse av hudens celler.

Anvendelse: Smør ansiktet etter rens både morgen og kveld. Man kan også bruke Active Gel på arrdannelser man ønsker å bleke. Serumet kan føre til at man føler seg litt tørr i huden, benytt da Baba de Caracol - Regenerating Creme for å gjenopprette fuktigheten.

Innhold (50 ml): Snegleekstrakt (Helix aspersa) 35%, Aloe Vera

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1042-300-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter