Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Babor Lifting Cellular Dual Lift Serum 2x15ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.819,-
Leveres innen 8-14 dager

Høyeffektivt duo-serum som former og plumper huden på ansikt, hals og utringning. To superserum i en smart forpakning stryker konturer og fyller ut panne, kinn og dekolletasje. En presisjonsbehandling som skaper et V-løft og som tilbakestiller ansiktets volum.

  • V-Shape Serum: Styrker kjevens kontur, gir fastere hals og minsker synligheten av dobbelthake. Inneholder 3% Lift-Up Extract (stamcelleekstrakt fra edelweiss-blomster) som tilbakestiller hudens naturlige spenst og fasthet, i tillegg til oligosakkarider fra praktblomster som styrker hudens struktur og gir en tett, jevn hudoverflate. 
  • Re-Fill Serum: Inneholder Filler-Complex (Lipo Di-peptid) som forbedrer hudens elastisitet og oligosakkarider fra praktblomster som styrker hudens struktur og gir en tett, jevn hudoverflate. 

Bruk:

Påfør etter rens, morgen og/eller kveld i denne rekkefølgen: 1. V-Shape Serum: 1-2 pump påføres langs hele kjeven og halsen, og jobbes inn med lette strøk. 2. Re-Fill Serum: 1-2 pump påføres på kinn, panne og dekolletasje og jobbes inn med lette strøk.

2 x 15ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1550-554-0000
Babor

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018