32 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 22 karakterer
1
4
0
11
6
Vurder produktet
Legg til bilder
  • for 3 mnd siden

    ikke som forventet

    Jeg har testet ut denne fire ganger nå og det blir samme resultat . Den dekker godt og lett og legge ,men den trekker seg ikke inn ordentlig ,men føles våt ut selv i slutten av dagen selv med pudder. Den er nok fin til deg med tørr hud og ikke oljete hud som meg.
    Liker

bareMinerals
Complexion Rescue
Hydrating Foundation Stick SPF 25 Wheat 4.5

22 Vurderinger
459,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Glem alt du vet om Foundation Stift. Vi er stolte av å presentere den første flytende, rene og vannbaserte foundation Stiften. Den veganske formelen kombinerer de fuktighetsgivende egenskapene til en farget dagkrem med medium byggbart dekkeffekt - i et praktisk format, som enkelt kan brukes som "touch up" i løpet av dagen. Den myke, lette konsistensen er lett å blande, smelter på huden og gir et naturlig resultat med en fin glød. Den multifunksjonelle Foundation Sticken kan brukes som base, concealer og til countoring og "touch-ups". Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick inneholder over 30% fuktighetsgivende mineralrikt vann og er egnet for alle hudtyper, ogås perfekt for tørr hud.

Gave på kjøpet

Kjøp to valgfrie produkter fra bareMinerals og få denne gaven på kjøpet!

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter