Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 64 karakterer
1
6
3
10
44
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 14 mnd siden

  Min favoritt foundation!

  Jeg sliter med tørr hud og liker ikke å føle at jeg går med sminke eller at huden ikke får puste. Denne føles veldig naturlig på, som en fuktighetskrem og gir mye fuktighet til huden.
  Jeg bruker denne til hverdags og en annen foundation med mer dekke til spesielle anledninger.
  Jeg anbefaler å bruke en concealer med Complexion Rescue hvis man sliter med kviser da den ikke vil dekke over uren hud. Men den dekker fint over rød/irritert hud og gir en fin, naturlig glød.

  Jeg bruker fargen 4.5 når jeg har typisk nordisk blek hud og bytter over til fargen 5 når jeg er litt mer tan. Men jeg føler 4.5 blander seg fint med hudtonen og at 4.5 og bruker den selv nå som jeg har fått litt mer farge av sola.

  Anbefaler denne med en god primer så den varer hele dagen

  Bare Minerals tester ikke på dyr <3
  4 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 1 mnd siden

  Veldig bra og fin finish!

  Elsker dette produktet fra bareMinerals, da den gir en (veldig) lett dekk, men jevner ut hudtonen fint. Resultatet blir veldig "dewy", og du får en glød som varer hele dagen! Eneste minuset er at den i seg selv ikke dekker så bra om man har en kvise eller to. Sammen med concealeren fra bareMinerals får denne en full pott!
  2 liker

bareMinerals
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 Suede 04

64 Vurderinger
405,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Lyko
Face Primer30 ml
55,-Ord. pris 75,-

bareMinerals Complexion Rescue er et geni av en multi-tasker, og representerer en helt ny type makeup. Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 er en fuktighetskrem som gir en foundation-lignende effekt - den er det beste av en BB, en CC og en farget dagkrem. Huden føles frisk med fornyet glød, og ikke minst - den blir silkemyk. bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 gir akkurat passe dekkevne og beskytter mot solen med SPF30. Den er klinisk og dermatologisk testet same testet for hyperallergi. tetter ikke porene.

Tips: Resultatet blir ekstra fint dersom du påfører Complexion Rescue med Smoothing Face Brush. Ved bruk av denne børsten er det også enklere å påføre mer farge uten at resultatet blir kladdete.

35ml

bareMinerals
Anb. pris 695,-
Handla bareMinerals för 500kr få gåva på köpet. Värde 760kr.

Vanligvis kjøpt sammen

550,-
679,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019