BARR Sweden

Det svenske hudpleiemerket BARR Sweden tilbyr økologiske hudpleieprodukter med høykvalitative råvarer fra Jämtlans län i Sverige som base for hudens velbehag. BARR Sweden ble grunnlagt av familien Andersson i 2015. Som urolige foreldre innså de at det meste var kunstig og unaturlig. Dette førte til at de senere startet et hudpleiemerke med effektive produkter som er trygge å bruke og bærekraftige, for både helse og miljø.
Produktene er utviklede for å fungere i alle aldre, og passer utmerket for et skandinavisk klima. Produktene er naturlige og økologiske, samt frie for unødvendige kjemikalier og bekjempningsmidler som f.eks. mineraloljer, parabener, propylenglykol, farge, silikon osv.
Etter lanseringen har BARR Sweden vunnet mange priser både i Sverige og internasjonalt for sine høykvalitative og effektive produkter. I 2019 ble BARR Sweden kåret til Best Scandinavian Beauty Brand på Global Make Up Awards i Storbritannia. Alle produkter produseres i Sverige.

8 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter