Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Beautyblender Pro Single Svart

2 Vurderinger
195,-
Sendes innen 1-4 dager
Beautyblender Pro har samme eksklusive materialer som originalen i farge som ekspertene foretrekker - svart. Pro er den perfekte svampen for mørkere produkter som er vanskeligere å rengjøre vekk på en lysfarget svamp. Den unike formen og det eksklusive beautyblender-materialet garanterer upåklagelig påføring uten striper, med minimalt produktavfall. Bruk den før primer, foundation, pudder, cream blushes og andre typer sminkeprodukter. Håndlaget i USA.

Beautyblenderen har en åpen cellestruktur som fylles med små mengder vann når den er våt. Dette gjør det mulig for svampen å være "full", så sminkeproduktet finnes på overflaten av svampen isteden for å absorberes inn, så du kan bruke mindre produkter hver gang. Når den er våt fordobles svampen i størrelse og blir enda mykere. Den går tilbake til originalstørrelsen når den lufttørkes.

På Beautyblender velger man å bruke sikre, vannløselige fargestoffer som ikke skader miljøet og som kommer til opprettholde egenskapene i det egenutviklede skummet. Derfor kan det hende at noe farge går av første gang du vasker din beautyblender. Dette er normalt og forsvinner etter at du har rengjort produktet flere ganger. Merk at fargen ikke blir overført til ansiktet eller klær.
Beautyblender

Vanligvis kjøpt sammen

Beautyblender Pro Single Svart
the Balm Time Balm Face Primer
Pris for alt
394,-

Vanligvis kjøpt sammen

Beautyblender Pro Single Svart
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Make Up Setting Spray Dewy
Fudge Clean Blonde Shampoo 300ml
Pris for alt
433,-

Videos

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018