Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 14 karakterer
3
0
2
5
4
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 12 mnd siden

    Bra lebestift

    Denne lebestiften er av god kvalitet. Fargen er flott og dekkende. Den går ikke fort vekk. Den dufter deilig av vanilje men smaker heldigvis ingenting. Et minus er at selv om den er lett på leppene er den ikke særlig fuktighetsgivende. Emballasjen er heller ikke så inspirerende.
    4 liker

BellaPierre
Mineral Lipstick Mandarina

14 Vurderinger
209,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Mineral Lipstick fra Bellapierre Cosmetics har en innovativ og rik formula som er utviklet for å gi leppene dine en uimotståelig farge samtidig som den hjelper til med å tilføre næring og fukt hele dagen.

Denne leppestiften inneholder naturlig voks og rike mineralpigmenter som er virkelig bra for leppene. Dessuten inneholder den silkemyke leppestiften jernoksider og antioksidanter, som for eksempel vitamin C og E som beskytter leppene mot solen.

Leppestiften kommer i en rekke ulike nyanser som garantert vil trekke til seg alles blikk, noe som gjør dette til det perfekte produktet for sminkepungen din.

3,75g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter