Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 15 karakterer
0
0
1
3
11
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Benton
Aloe
BHA Skin Toner 200 ml

15 Vurderinger
295,-
Beskrivelse
Ingredienser

Aloe BHA Skin Toner er en av de mest populære tonere innen K-beauty fordi den effektivt, men skånsomt motvirker og lindrer ulike typer av hudproblemer – akne, rødhet, tørrhet, ubalansert hud, tette porer m.m. I stedet for vann består toneren av hele 80% aloevera-juice og 10% snegleslim, som sammen virker fuktighetsgivende, beroligende og legende. Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Hovedingrediensene er:

  • Aloevera-juice - mykgjør, gjenfukter og lindrer rødhet og irritasjon.
  • BHA-syre - 0.5% salisylsyre (BHA) virker mildt eksfolierende, antiinflammatorisk og reduserer talgproduksjonen. Det gjør at den passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
  • Hyaluronsyre – binder effektivt væske til huden og gir fuktighet på dypet.
  • Snegleslim - er en skikkelig mirakelingrediens og er en av de mest kjente innen koreansk hudpleie. Snegleslimet demper betennelser, er antiseptisk, leger skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og alderstegn.

Mange opplever tonere som strammende og uttørkende og at de passer bedre til fet og akneutsatt hud. Koreanske tonere er annerledes ved at de fungerer på en annen måte.

Formålet er å tilbakestille hudens ph-verdi direkte etter rengjøring og raskt forsyne den med fukt og næring slik at huden skal kunne absorbere videre hudpleieprodukter mer effektivt. Er huden tørr og stram så kommer den ikke like enkelt ta til seg etterfølgende produkter, men kommer heller til å sitte mer på overflaten. Om huden derimot er fuktig, så øker absorberingsevnen og produktene kan virke på dypet. Koreanske tonere gir derfor fukt, pleie og er ikke uttørkende. Oftest inneholder de ingen alkohol. Bentons tonere er helt alkoholfrie.

Bruk alltid solfaktor på dagtid når du regelmessig bruker eksfolierende produkter.

200ml

  • Kategori:Toner
  • Artikelnummer:
    2165-104-0200

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter