1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 12 karakterer
0
0
1
4
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Benton
Snail Bee
High Content Essence 60 ml

12 Vurderinger
244,-Anb. pris 305,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Hyllet av mange K-beauty fans i alle aldre som en "Holy Grail" essence for sine effektive egenskaper for å lindre og forebygge ulike typer av hudproblemer. Denne essensen består ikke av vann, men heller av filtrert snegleslim og en høy konsentrasjon av biegift som sammen leger, reparerer, minimerer betennelser og rødhet, beskytter og mykgjør huden.

  • Snegleslim – inneholder hele 90% snegleslim som er en skikkelig mirakelingrediens og en av de mest kjente innen koreansk hudpleie. Snegleslimet demper betennelser, er antiseptisk, leger skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og alderstegn.
  • Biegift - virker anti-aging og reparerende. Den lurer huden til å tro at den har blitt stukket av en bie, hvilket leder til økt blodtilførsel til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Gjennom regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur og utseende.
  • EGF – (oligopeptid) - en plantebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
  • Aloevera-juice mykgjør, gjenfukter og lindrer rødhet og irritasjon.
  • Adenosine - virker anti-aging, gjør huden myk og samtidig smidig og forebygger forekomsten av linjer.
  • Allantoin – leger, mykgjør og beroliger huden.

Benton er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene.

Bruk: Etter rengjøring og toner, pump 1-2 ganger og klapp forsiktig inn produktet i hele ansiktet med begge hender for å øke absorberingsevnen. Følg opp med serum, øyekrem og fuktighetskrem. Passer alle hudtyper, selv mer sensitiv samt akneutsatt hud.

60ml

  • Kategori:Essens
  • Artikelnummer:
    2165-102-0060

Vanligvis kjøpt sammen

391,-
388,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019