2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 16 karakterer
2
0
0
2
12
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 18 mnd siden

  Maske

  Deilig maske god passform og god fukt, anbefaler denne. Huden blir deilig etterpå.
  2 liker
 • for 6 mnd siden

  Ikke for meg

  Bomullsarket føles tynt, tørt og billig. En av de verste passformene jeg har opplevd. Gjorde ingenting for huden min.
  1 liker

Benton
Snail Bee
High Content Mask Pack 20 g

16 Vurderinger
45,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En sheet mask i ren bomull i en essence basert på snegleslim og ekstrakt av grønt te som mykgjør, fukter og leger skadet og irritert hud. De aktive ingrediensene er biegift og EGF som virker sammen for å sparke i gang hudens egen helbredelsesprosess og stimulerer produksjonen av kollagen. Denne ansiktsmasken passer alle hudtyper, også sensitiv og akneutsatt hud. Et utmerket valg når din hud har behov for ekstra pleie og næring, for eksempel når den er irritert, tørr, for å lindre akne, m.m.

Hovedingrediensene er:

 • Snegleslim – inneholder hele 90% snegleslim som er en skikkelig mirakelingrediens og en av de mest kjente innen koreansk hudpleie. Snegleslimet demper betennelser, er antiseptisk, leger skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og alderstegn.
 • Biegift - virker anti-aging og reparerende. Den lurer huden til å tro at den har blitt stukket av en bie, hvilket leder til økt blodtilførsel til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Gjennom regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur og utseende.
 • EGF – (oligopeptid) - en plantebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
 • Grønn te-ekstrakt – virker antiinflammatorisk og er rik på antioksidanter.
 • Aloevera-juice - mykgjør, gjenfukter og lindrer rødhet og irritasjon.

Benton er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene.

Bruk: Brukes etter rengjøring og toner. Legg bomullsmasken slik at den dekker hele ansiktet og la virke i 20-30 minutter. Øyepartiet er utformet slik at man kan velge om man vil at masken også skal dekke øyeområdet. Skylles ikke av, men i stedet klapper man forsiktig inn resterende essens til den er helt absorbert av huden. Følg opp med serum og fuktighetskrem. Essens som blir igjen i forpakningen anbefales å bruke på hals og dekolletage.

20g

Vanligvis kjøpt sammen

120,-
117,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter