Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

bkr
Metallic Spiked
500 ml Ice Queen

Bli den første til å vurdere dette produktet
465,-

Velg nyanse

BKR har raskt fått en trofast beundrerskare og gjort seg fortjent til sitt rykte som den mest vanedannende og godt likte vannflasken.

Denne fine flasken vil forandre hvordan du drikker vann fremover. bkr er laget av glass, det ultimate rene materialet, og omsluttet av mykt silikon er denne elegante oppfinnelsen en vakkert designet løsning på en verden overfylt av engangsforpakninger og plast.

Elsket av stjerner og solgt hos de beste forhandlerne internasjonalt.

Du kan bruke din bkr-flaske om og om igjen og fylle den med det du vil drikke: vann, appelsinjuice, sjokolademelk, vin, Manhattans.. hva som helst. bkr-eiere har gjerne flere flasker - en hjemme, en på jobb, en i veska, to i oppvaskmaskinen og fem fulle med vann i kjøleskapet.

bkr er BPA-fri, ftalatfri (og materialene er godkjente av det amerikanske mattilsynet, FDA). Den lille åpningen er enkel å drikke av, polypropylenlokket er helt tett, flasken tåler oppvaskmaskinen og passer i de fleste koppholdere.

500ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter