Blinc

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 4 karakterer
1
0
1
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 23 mnd siden

  Fantastisk!

  Drysser ikke, smitter ikke over på lokket eller renner utover. Varer hele dagen og vaskes av med lunket vann.
  2 liker

Blinc
Mascara Original Black/Brown

4 Vurderinger
299,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Blinc Mascara er en helt unik mascara som danner vannfaste små 'tuber' rundt øyevippene. Tross regn, gniing og tårer sitter Blinc mascara på plass uten å noen sinne renne eller flyte ut. Den unike formulaen er helt oljefri og svært skånsom mot øynene. Du slipper problem med irriterte øyne og farge på den følsomme overflaten under øyet.

 • Blinc Mascara gir vippene volum, lengde og et naturlig utseende som varer hele dagen (og om kvelden om ønskelig). Når du er klar, vil tubene lett glide av dine vipper uten sminkefjerner.
 • Blinc er bedre enn vannfast mascara.

Enda en unik egenskap med Blinc er den geniale og skånsomme fjerningen! Med en kombinasjon av vann og lette trykk med fingrene glir de små "tubene" skånsomt av øyevippene uten å etterlate noen rester til dagen etter. Du kommer til og med til å se de små "tubene" i hånden etter at de har glidd av vippene. Raskt og skånsomt blir øynene dine helt rene med vanlig vann - ingen remover, ingen gniing!"

Blinc Mascara (mer kjent som Kiss Me Mascara i USA) har lenge blitt brukt av verdensartister og Hollywoodstjerner som f.eks. Jennifer Lopez og Lucy Liu.

6g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter