Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Blithe Patting Water Pack Rejuvenating Purple Berry 200ml

1 Vurderinger
415,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Den nyeste innovasjonen innen K-Beauty kalles "splash mask" - en ansiktsmaske som vender opp ned på alt du tidligere visste om ansiktsmasker - det er nemlig ingen "maske", men gjør alt en ansiktsmaske skal gjøre. På null komma niks.

i stedet for å legge over 20 minutter på dette ritualet kan du nå på bare 30 sekunder få en naturlig og fresh glød i huden. Bland en kapsel med vann og "splash" deretter ansiktet samtidig som du klapper inn "masken" mellom slagene. Resultatet blir en mykere, smidigere hud med en fin, naturlig glød. Det har aldri vært smidigere å ta en ansiktsmaske.

Hvordan den fungerer: En konsentrert blanding av melkesyre og botaniske ekstrakter som jobber for å raskt og effektivt forbedre hudens tekstur og ved regelmessig bruk øke dens glød. Melkesyren eksfolierer skånsomt bort døde hudceller samtidig som huden tilføres rikelig med fukt og næring. Blithe Patting Splash Mask Rejuvenating Purple Berrys hovedingredienser er en blanding av bær fullpakkede med antioksidanter som bidrar til en klarere og mer ungdommelig hud. 60% av ingrediensene er raw, det vil si at de er kaldpresset for å bevare deres vitaminer, mineraler og enzymer intakte slik at de kan tilføre huden maksimalt med nytte. "Splashin-then-patting"-teknikken hjelper masken å raskt og effektivt absorberes opp av huden slik at man alltid har tid til å unne huden sin en daglig treat.

Bruk:

  • Rengjør først ansiktet
  • 15 sekunders-rituale: Passer bra om du vil ta det i sammenheng med morgendusjen. Ta en full kapsel av masken og klapp den inn i huden, men unngå øye- og munnområdet. Ta deretter vann fra dusjen og "splash" og skyll deretter av.
  • 30 sekunders-rituale: En annen metode er å helle en kapsel i en skål med 700ml lunkent vann og "splashe" med begge hender og klappe inn blandingen mellom slagene.
  • Følg opp med din øvrige hudpleierutine. Kan brukes daglig. En flaske holder til ca. 30 vask.

200ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019