Bobby Oduncu

Bobby Oduncu heter mannen bak varemerket Bobby Oduncu Sweden. Bobby er en av Sveriges mest erfarne og ettertraktede frisører. Han startet sin karriere allerede som 17-åring, allerede da med et mål om å bli en av landets beste frisører. I dag, over 20 år senere, kan vi vel si at målet er nådd.

Bobby driver i dag en egen salong i Stockholm, han er flittig booket som hårstylist til alt fra kjendiser og modeller til fotograferinger og TV-innspillinger. Men han har selvfølgelig like mange ukjente kunder, som ikke nøyer seg med noe annet enn den beste klippen og hårstylingen. For Bobby er både den lille detaljen og helheten like viktig når han utfører sitt håndverk eller leder arbeidet med sin hårpleieserie.

Bobby Oduncu Sweden-serien har vært under utvikling i mange år, og utallige testprodukter er blitt utviklet, før den nå lanserte serien fikk sin sammensetning og form.

For Bobby har det vært utrolig viktig at produktene har rett innhold og duft, at de er veganske, ikke testede på dyr, samt produserte i Sverige.

4 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter