1 look

Looks

Extreme Repair Hair Mask -...

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.2

Basert på 4 karakterer
0
1
2
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  Liker!

  Lukter så deilig, bruker den både som balsam og kur der jeg lar den være i håret over natten og skyller den ut om morgenen! #konkurranse
  3 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 5 mnd siden

  Ville ikke kjøpt igjen

  Ikke noe å anbefale videre. Denne gjør ikke mer med håret enn det balsamen min gjør. Lukter godt men merker ingen pleie for håret sin del.
  2 liker

Camilla Pihl Cosmetics
Hair
Extreme Repair Mask 200 ml

4 Vurderinger
159,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Hair Camilla Pihl Extreme Repair Hair Mask er en gjenoppbyggende og forsterkende hårmaske, som er spesielt utviklet for å reparere og styrke skadet og overbehandlet hår. Beriket med nærende ingredienser og proteiner for å forebygge slitasje, samt fremme et friskt og sunt hår. Overbehandlet, tørt hår trenger ekstra pleie og fuktighet. Bruk av for høy varme på hårføneren, hyppig bruk av rettetang/krølltang eller farging av håret kan føre til at håret blir slitt, tørt og frizzy hår.

Sprø skjellag i slitt eller overbehandlet hår gjør at hårstrukturen endrer seg. Derfor har vi utviklet en hårpleieserie som tilfører næring, styrke og gjenoppliver tørt, slitt og overbehandlet hår. Formuleringene i Extreme Repair produktene inneholder styrkende Panthenol Pro Vitamin B5, nærende kokkosnøttolje, kreatin, samt fuktighetegivende sheabutter for å forsterket og pleie håret.

Bruksanvisning: Etter sjamponering, klem ut overflødig vann fra håret. Påfør og distribuer jevnt ut i håndkletørt hår. La virke i 5-15 minutter. Skyll nøye. For best resultat bruk Hair Camilla Pihl Extreme Conditioner etter kuring. Brukes 2 ganger i uken.

200 ml
 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  2251-160-0200

Vanligvis kjøpt sammen

234,-
607,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter