Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 uker siden

  Verdens beste solkrem til ansikt?

  Dette er solkremen over alle solkremer til ansikt! Har brukt den i mange år, den er dyrere enn jeg vil innrømme for noen at jeg bruker på en solkrem, men den er den beste som finnes. Gir utrolig god beskyttelse, trekker likevel fort ned i huden - og så gir den masse fukt. Føles litt som å ta på et serum, en ansiktskrem og solkrem i étt. Fantastisk å ha med på stranden for oss som er opptatt av å ta vare på huden ellers, trenger bare påføre denne etter bading, så har huden i ansiktet alt den trenger :-) Min har vært med på ferie i 40 grader +, og den leverer. Anbefales.
  2 liker

Carita
Suncare
Prot. & Moist. Sun Cream For Face Spf 50 50 ml

1 Vurderinger
1.809,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Et komplett anti age-produkt spesielt utviklet for å beskytte den modne huden i solen. Gir en perfekt balanse mellom høy solfaktor og komplett anti age-pleie. Bevarer og fremmer hudens fasthet og farge samt hjelper til med å forebygge hudens aldring. SPF 50 gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling. Produktet inngår i serien Progressif Anti-Age Solaire som er en høyteknologisk serie, spesielt utviklet for å hjelpe moden hud å leve i harmoni med solens UV-stråler uten å skade DNA. Gir en herlig myk hud som lyser av vitalitet og helse. Caritas produkter hjelper moden hud gjennom hvert steg i solingsprosessen: forberede, pleie, beskytte og reparere.

Passer: Alle hudtyper

Bruk: Påføres sjenerøst på ansikt og hals ved soleksponering. Gjenta påføringen ofte, spesielt etter bad.

50ml

 • Kategori:Ansikt
 • Artikelnummer:
  2095-142-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter