Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 4 karakterer
0
1
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  STOR overraskelse.

  Kjøpte for jeg var nysgjerrig på fargeeffekten. Den har jeg egentlig ikke sett noe til, men mascaraen i seg selv var en stor og positiv overraskelse. Jeg har sånne kjipe korte lyse vipper, denne mascaraen gir MASSE lengde og fylde uten å klumpe noenting. Eneste minuset er at den sverter litt av under øynene etter en stund. Gir allikevel 5 stjerner fordi vippene blir såååå fine.
  3 liker
 • for 4 mnd siden

  Bra for volum

  God mascara til å bygge volum med. Jeg har lyse vipper og har ikke merket at de har blitt noe mørkere. Smitter også av på øyelokk etter noen timer.
  2 liker
 • for 5 mnd siden

  Super

  En super mascara som holder det den lover, vippene mine har gradvis blitt litt mørkere - børsten fordeler mascaraen fint utover vippene. Har ikke prøvd å bygge volum med den. Super mascara til den prisen! #konkurranse
  3 liker

Catrice
Glam & Doll Lash Colorist Semi-Permanent Volume Mascara 010

4 Vurderinger
65,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Øyeblikkelig volum og lengde er bare dens - ufravikelige spekatakulære - "sideeffekt": Hovedtalentet til denne nye Glam&Doll-maskaraen er dens semi-permanente fargeeffekt som gradvis gjør vippene mørkere over to uker, takket være de innovative ingrediensene.* En ultrapresis elastomerbørste definerer vippene perfekt og gir oppbyggbart volum. *Studie med 30 kvinner over to uker med daglig bruk.

9ml

Vanligvis kjøpt sammen

120,-
289,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter