Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 3 karakterer
0
0
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cicamed
Cicaclean 50 ml

3 Vurderinger
65,-
Beskrivelse
Ingredienser

Cicamed Cicaclean
Hendene dine er en bakteriefelle! Visste du at det finnes flere millioner bakterier på hendene dine og under neglene? 

Når man tenker etter, er det ikke rart med tanke på hvor mye vi bruker hendene våre. Hendene åpner dører, svarer i telefonen, skriver på tastaturer, håndterer penger, lager mat og hjelper oss når det klør, kler på oss, hilser på andre og mater oss. Det er den samme hånden som legger inn tyggegummi i munnen som åpner toalettdøren, og selv om du vasker hendene etter et toalettbesøk er det ingen garantier for hva personen før deg valgte å gjøre. 

Rene hender uten såpe og vann
Den aller beste metoden for å få rene hender er å bruke såpe og vann, men hva gjør man når verken såpe eller vann finnes tilgjengelig? 

Cicaclean® er et effektivt og hygienisk alternativ til håndvask med såpe og vann. Alkohol er kjent for sine antibakterielle egenskaper. Cicaclean® har etanol som hovedkomponent og virker raskt uten å klebe etter avdunsting. I ulikhet med mange andre produkter som tørrer ut hendene etter bruk, så inneholder Cicaclean® Glycerin, Aloe Vera og E-vitamin som pleier og gjenfukter huden slik at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Disse egenskapene gjør at Cicaclean® virker som en mykgjørende håndcreme samtidig som den er antibakteriell.

Bruk: Spray rett på tørr og synlig ren hud. Anbefalt dose er to til tre sekunder. Gni hendene, fingrene og oversiden av hendene nøye til Cicaclean har evaporert fullstendig. Glem ikke å spraye utsatte områder som negler, tomler og mellom fingrene. La det lufttørke. Vask ikke bort Cicaclean® etter påføring.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter